marți, martie 11, 2008

reply


deci am avut un motiv foarte,dar foarte bine intemeiat pentru care nu am fost la filosofie:am dormit si am avut cosmaruri cu globalizarea(am mai visat si un ceas mandru si ceva cu niste foci..nevermind).plus ca n-aveam chef sa-i scriu 10 pagini cand pot sa-i spun verbal tot ce-mi fata mintea despre liber arbitru si libertate sociala.
oricum aveam de gand sa scriu despre blastula aia care se intituleaza profesoara de (urmeaza enumeratie) economie,logica,filosofie,psihologie.am ratat ceva?nu.bun.
persoana aceasta habar n-are cu ce se papa predatul la o clasa de elevi de liceu.Pur si simplu apare,sau se infiltreaza in clasa.vorbeste o ora intreaga plus jumate de pauza despre verzi si uscate.ea greseste,ea se corecteaza,da nspe mii de sinonime pentru un amarat de substantiv.ma enerveaza la culme ca nu ne pune sa gandim,nu comunica avec nous,nu isi da macar putin silinta.
aaaa...si cand se intampla sa citeasca cineva ceva in afara materiei predate si sa-i puna o intrebare(logica,la care ca profesoara de filosofie ar trebui sa fii in masura sa raspunzi) se face ca ploo si trece elegant mai departe.si dup-aia se mai si ingrijoreaza ca vai,singura ei eleva care e atenta la ora lipseste.dar nici nu ma mai duc.mai bine ma uit pe discovery.
am asteptat cu atata ardoare clasa a 12-a,sa fac si eu filosofie la alt nivel,pe langa discutiile superbe cu oameni pasionati de ea.dar nu mi se arata.marturisesc ca am invatat mult mai mult din acele discutii decat din ce "preda" ea. Lav,mersi ca m-ai pornit.chiar trebuia sa zic toate astea.i feel so usurata :)

Niciun comentariu: